Bienvenidos a nuestro Blog

Per una gastronomia bona, justa i sana

Diapositiva15

Hem decidit crear un club de blocaires que ens ajudin i col·laborin a difondre les propietats saludables dels productes catalans, entre ells, els nostres olis i vinagres i gourmanderies Uhm…! Han acceptat la proposta un grup entusiasta que us presentem a continuació:

 

La Cuina Violeta http://lacuinavioleta.blogspot.com.es/

A través d’aquest blog gaudim de retalls de vida viscuts a la cuina de casa i del món. Tenim una gran taula per a compartir amb vosaltres plats, vins i sensacions apassionants. I sempre amb una música de fons que ens emociona.

cuinavioletaheader1

 

No tot són postres http://nototsonpostres.blogspot.com.es/

Un bloc de cuina, de receptes sencilles, de casa. Un blocamb molts cocs.

AMB TÍTOL

 

Gourmanderies http://gourmenderies.blogspot.com.es/

Blog dedicat a les coses dolces de la vida: pastissos, fotografia i labors.

Capsalera segell Gourmenderies

 

A la Carte Menús https://alacartemenus.wordpress.com/ 

alacartemenus solo tiene un fin: celebrar la vida.

Pocas cosas en esta vida proporcionan un placer más grande que la comida. Cuando agasajas a tus comensales con manjares sorprendentes y delicados les proporcionas momentos de auténtica felicidad, efímeros, pero intensos.

01-celebrando

 

La cuina de l’Olga http://lacuinadelolga.blogspot.com.es/

Sóc una aficionada a la cuina. Amb aquest bloc només pretenc tenir recollides totes les receptes de cuina que vaig elaborant sovint i les noves que vaig experimentant. I, com no, compartir-les amb qui em visiteu.

IMG_20140629_152329

 

Què els hem proposat?

Preparar una amanida d’estiu amb Acetum Flumen, un vinagre agredolç ecològic procedent de vi de raïm de cabernet sauvignon, envellit 12 mesos en bóta de roure francès. Té notes balsàmiques molt interessants! I també, un regal sorpresa que no els havíem anunciat, un dels nostres olis d’oliva VE Oleum Flumen. Quin serà?

Fins el 10 d’agost tindran temps per preparar la seva proposta culinària. Després, en valorarem el resultat amb tots els xefs i amics que han participat al cicle “Converses de l’oli“. A la guanyadora l’obsequiarem amb un tast hedònic per a dues persones a la nostra finca, una OleumExperience.

Som-hi!

http://oleumflumen.wordpress.com

 

No hay comentarios

  1. Moltes gràcies per convidar-nos al vostre Club de blocaires. Intentarem estar a l’alçada dels vostres productes. Aviat publicarem la nostra amanida.
    Salutacions,
    Nani

    • un plaer nani!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *