Bienvenidos a nuestro Blog

Oleum Flumen promou una campanya per fomentar l’ús de l’oli d’oliva verge extra als restaurants

cartells

 

Oleum Flumen promou una campanya per fomentar l’ús de l’oli d’oliva verge extra a la cuina entre restauradors que són clients. Per aquest motiu, els ha distribuït vinils que identifiquen l’establiment com a consumidor d’oli d’oliva VE Oleum Flumen no només a la sala, sinó principalment a la cuina, que és a on hi ha els grans volum de consum.

En l’últim any, Oleum Flumen ha incrementat en un 10% el nombre de vinils distribuïts el que demostra una consciència cada vegada més gran del sector envers l’ús de l’oli d’oliva verge extra a la cuina. Els restauradors entenen que el consum d’oove és no només saludable, sinó rentable a llarg termini.

Oleum Flumen, que exporta un 70% de la seva producció, també ha estès la campanya als restauradors i clients de l’estranger, concretament als EUA, Irlanda, Dinamarca i Suècia. Cal destacar que l’ús de l’oove a la cuina sempre va acompanyat del servei d’altres referències a la sala, principalment NINOU, deFINCA i PREMIUM.

 

llaunes-olibo

Llaunes d’oliBO per cuinar

Oleum Flumen va estrenar fa un any les llaunes d’oliBO en envasos de 400ml i 175ml que estan pensades per a la restauració i per al consum particular. La llauna és un envàs metàl·lic, resistent i opac que afavoreix la conservació de l’oli d’oliva i un consum periòdic com és el domèstic o bé el de la cuina dels restaurant.

 

 

Finca Les Teixeres · N-240 Km 58

25440 Vinaixa- Les Garrigues- Lleida

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *