Bienvenidos a nuestro Blog

Oleoturisme Garrigues, experiència compartida i qualitat diferenciada

logologologo

Experiència compartida – Qualitat diferenciada – Els sentits de l’oli

10960408_1566439943572865_378450573363318229_o

Oleoturisme Garrigues és un grup de petites i mitjanes empreses de l’Associació pel Foment del Turisme a les Garrigues, hem format un Club de Producte per treballar en xarxa i difondre la cultura de l’oli sense oblidar el coneixement del territori.

 

Sota la marca Oleoturisme Garrigues oferim tot un ventall d’activitats i serveis: visites guiades, gastronomia, salut, protecció del paisatge, agricultura sostenible, tradicions; en una paraula: cultura de l’oli.

El juliol de 2013 vàrem encetar el projecte de fomentar el turisme a l’entorn de l’oli,  sense oblidar que el conreu de l’olivera conviu amb el de la vinya i el de l’ametller. Formen part del Club de Producte Oleoturisme Garrigues: productors d’oli, restaurants, allotjaments, entre altres.

 

10477568_1566278073589052_2913456072853307038_o

Oleum Flumen és un dels molins que forma part de la marca Oleoturisme Garrigues amb un ideari definit.  Es tracta de molins d’oli que formen part de l’actual identitat de les Garrigues i voltants, arrelats a un mateix territori, principal element que forma part del seu denominador comú com també ho són,

• la seva qualitat, només extra verge,
• el respecte al paisatge, a les olives, als seus treballadors i a tothom qui ens visita
• la traçabilitat des de l’oliva fins que arriba a casa del consumidor
• el tractament orgànic del producte, productors amb gran consciència ambiental
• la diferenciació en la presentació dels productes d’oli i productes associats als mateixos, hi trobareu tot un ventall.

I són aquests mateixos factors que formen part d’aquest denominador comú els qui atorguen a cadascun dels molins i moliners i molineres, i per defecte als seus olis, els trets que els fan únics, personals i característics, caldrà que els visiteu per a descobrir a fons tot el que us descobrirà OLEOTURISME GARRIGUES.

També en formen part restaurants i empreses de serveis. Un gran equip.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *