Bienvenidos a nuestro Blog

“L’oli d’oliva és font de salut”

Jorge-Mas-nieto-del-fundador-y_54301841321_51348736062_224_270

CONVERSES DE L’OLI AMB JORDI MAS, DIRECTOR DE MAS GOURMETS I CREARMAS

Mas Gourmets és la tercera generació en xarcuteria de qualitat. Curiosament coincidim amb la família Mas i, més en concret, amb el Jordi i el Joan a Londres. És en aquesta capital on veiem que teniem algunes coses en comú: la recerca d’oferir als nostres clients productes de la màxima qualitat. D’això fa mes de 8 anys! Al llarg d’aquest temps hem estat col·laborant colze a colze. L’estima de la família Mas envers el projecte Oleum Flumen va mes enllà dels productes. Vam presentar “Como hacer un buen pan con tomate” al mercat de San Miguel a Madrid, el pack d’embotit, tomàquet, pa i oli, hem col·laborat a Mercat de Mercats a Barcelona… fins arribar al nou projecte que hem inciat junts a finals d’aquesta temporada. Unes llaunes d’oli reserva especial per Mas Gourmets. Amb la família Mas hem fet un llarg recorregut i estic segur que no s’aturarà. Jordi, Joan, que per molts anys avancem en aquesta col·laboració fructífera. Martí Terès

ES_18_imagen_home

“Juan Mas Velasco y Jorge Mas Velasco actuales Consejeros Delegados e hijos del actual Presidente, se deciden revolucionar el sector de las Charcuterias proporcionándoles Glamour, Profesionalidad, Servicio y Productos Delicatessen. Estos jóvenes emprendedores están decididos ha ofrecer valor añadido al Consumidor Final, apostando por lo que ellos definen como el mejor Activo de la empresa sus empleados. Su proyecto lo denominan “Gourmets de l´Embotit“. Més informació

 

Quin valor doneu a Crearmas/ Mas Gourmets a l’oli d’oliva VE?

L’oli d’oliva és font de salut per Crearmas, l’excel·lència de producte i el treball per assumir la millora contínua, com és el cas d’Oleum Flumen. Aquest és un requisit molt valorat en el nostre projecte.

 

Recordeu tan bé com en Martí Terès (Oleum Flumen) el moment que els vostres projectes es van creuar?

Amb el Martí ens vam conèixer fa més de 7 anys, gràcies a un viatge a Londres i a La Boqueria. Les nostres vides es van creuar i vam compartir grans experiències. Va ser l’inici d’una excel·lent relació d’amistat i de col·laboracions i sinèrgies professionals.

 

Quin és el desencadenant de la vostra col·laboració? I com pot evolucionar de cara al futur?

De cara a futur continuarem amb les sinèrgies de sempre, depenent de les nostres disponibilitats de temps que, a vegades, són un fre per tangibilitzar amb èxit el que tenim al cap i al cor.

 

Com enteneu (com a persona / empresa) l’oli d’oliva VE. Quins usos i aplicacions en feu… Com el divulgueu a través de Crearmas?

L’oli d’oliva verge extra és font de salut, reitero, i encara ens manca cultura al nostre país, hem d’aprendre que un oli és per fer-ne ús en tot.  A Crearmas divulguem sempre la cultura gastronòmica i l’oli és un producte que no pot faltar en moltes publicacions.

 

Un lloc que us hagi sorprès pel tracte preferent a l’oli d’oliva VE?

Al restaurant Blau de Barcelona em sorprèn l’aposta que fan per un oli de la qualitat, el d’Oleum Flumen i per apropar-ho a taula en molts dels seus plats. Per aportar un punt de reflexió, cal dir que l’entrada de la nova normativa de servei de l’oli als restaurants no ha suposat un increment de la creativitat per poder fer cultura amb tastos d’oli, per exemple. Trobo a faltar sempre una bona explicació de l’oli, per no haver de preguntar quin és, de quina varietat, i d’on és.

 

En Crearmas hemos reivindicado el uso del aceite de oliva virgen extra por muchos motivos pero
sobre todo por su excelente calidad y sabor y porque es un producto fundamental en nuestra dieta y
en nuestra salud. Hasta ahora no les habíamos hablado de ninguna marca en concreto, y por ello les
queremos presentar el aceite de oliva virgen extra Ninou. LLEGIR MÉS

 

Si l’haguéssiu de relacionar amb un art, quin seria? Pintura? Escultura? Dansa? I per què?

L’oli el relaciono amb la pintura, possiblement perquè puc veure l’oli representat en un quadre, a la vegada per la interpretació que faig de l’obra que pot ser de diversitat d’opinions.

 

Un maridatge on l’oli d’oliva sigui protagonista i us hagi quedat gravat a la memòria.

Gelat de xocolata, amb oli i sal.

 

Amb quina referència d’Oleum Flumen regaríeu el mes de setembre?

Amb Premium.

 

Quin és el millor maridatge per a l’oli d’oliva VE?

No n’hi ha un de millor, n’hi ha molts, de millors. Un bon pa amb tomàquet, un bon steack tartar, un bon carpaccio de carn o de bacallà, tomàquets cour de beauf amb oli i sal, una bona amanida… La llista és llarga.

 

 

www.masgourmets.com

www.crearmas.com

www.facebook.com/masgourmets

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *