Bienvenidos a nuestro Blog

Keep calm & Slow Food

IMG_3618

Dilluns ens vam reunir a Gallecs, al Vallès, en el tradicional acte de lliurament de plaques als restaurants Km0 de Catalunya. La filosofia del bo, sa i just la compartim des dels inicis a Oleum Flumen, i ara ja van 10 anys. Va ser una vetllada de retrobaments, converses i, principalment, de molta satisfacció per veure que la família es fa cada any més gran. I cada vegada més restauradors i cuiners aposten per productes de qualitat, ecològics i de proximitat.

Volem retre tribut a la jornada i per això compartim algunes de les imatges que en Martí Terès va poder recollir durant la festa, perquè ho és. Aquí en Pep Salsetes dedicant-nos el seu llibre “La cuina dels vallesans“. Gràcies i que per molts anys anem coincidint.

IMG_3613

A la següent imatge, quina colla! Parlant a l’audiència en Ramon de la Fonda Europa. En Martí Terès recorda com el pare i l’avi s’hi aturaven,  a Granollers, quan hi anaven a comprar porcs.

IMG_3615

Molt contents per la Núria, la xef del Restaurant Dinou que s’estrena amb la placa que distingeix el seu establiment com a Restaurant de Km0. És una de les cuineres que fa més temps que ha confiat en els nostres productes i en el nostre projecte. Sensible, a més a més, amb els comensals més especials. Gràcies Núria i l’enhorabona! Aviat la podrem llegir al “Converses de l’oli“.

 

IMG_3619

 

La darrera és una imatge de grup, dels restauradors amb diploma i dels productors que vam participar al mercat de la terra. Una cita a la qual assistim amb il·lusió renovada cada any, perquè el bo, sa i just va guanyant, a poc a poc, visibilitat i ens fa més fàcil la lluita perquè el client sigui conscient i responsable a l’hora d’omplir la cistella. Actualment a Catalunya ja són 63 els restaurants KM0, vols conèixer-los? Aquí hi són tots.

IMG_3527

Més imatges de la jornada a Gallecs en aquest link.

 

Ens segueixes? www.facebook.com/oleumflumen.vinaixa

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *