Bienvenidos a nuestro Blog

El triangle gastronòmic

 taller2

Aquesta setmana hem gaudit de valent posant en comú la qualitat de tres productes fonamentals de la dieta mediterrània, el pa de Turris Panem, el pernil de Reserva Ibérica i l’oli d’oliva VE d’Oleum Flumen.

L’escenari va ser l’aula de maridatges de la Boqueria. Amb una presentació excel·lent d’Òscar Ubide, gerent de l’Associació de Comerciants de la Boqueria, gran gourmand i millor persona,  qui va recordar de forma molt divertida que de viatge sempre s’endú monodosis d’Oleum Flumen per quan no li serveixen oli d’oliva VE.

taller5

El taller que vam batejar amb el nom de “triangle gastronòmic” ens va permetre descobrir les interessants combinacions dels nostres productes, tres tipologies d’olis i tres de pernil amb un rodatge excel·lent de pans. Una de les propostes més suculentes, el pa de nous i panses amb pernil Jabugo i oli De Finca. Us en recomanem un tastet. Fareu salut i a més segur que us anima l’ànim.

Talleu el pa a última hora i si espereu massa a fer el mos, regueu-lo dues vegades. El pernil, l’heu de posar delicadament a sobre. Durant el tast i les explicacions del taller, vam servir aigua, per facilitar la descoberta de sabors i textures. Els assistents ho van gaudir de valent.

taller4

El fi de festa va estar a l’alçada de les circumstàncies i vam maridar el “triangle gastronòmic” amb cava Can Ramon. Un monovarietal de samsó de 20 mesos de criança, obsequi del celler de la Família Avinyó-Martí de Sant Pere de Ribes (Garraf). El maridatge: pa de xocolata i taronja i Oleum Flumen de Finca, un regal per als sentits.

taller1

Al gener, repetirem el taller per a periodistes especialitzats en gastronomia. Vols venir? Escriu-nos a comunicacio@oleumflumen.com. Segur que ho gaudiràs!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *