Bienvenidos a nuestro Blog

El nou envàs #OleumFlumen

foto (3)

Presentem un nou envàs per als nostres clients del sector de la restauració, conscients de les dificultats que pot comportar en alguns casos el Reial Decret del Govern espanyol que exigeix que les ampolles no puguin ser reutilitzables, llàstima que oblidi regular altres coses… (veure l’article “No a las aliñaderas“).
L’acord amb el nostre proveïdor d’envasos ens ha permès arribar a aquesta solució: una ampolla amb tap certificat pel fabricant, que compleix la nova llei (Reial Decret 895/2013) que serà vigent a partir del primer de març, és a dir, aquest proper cap de setmana.
L’oli d’oliva verge extra a taula i amb un tap normatiu. El Reial Decret no parla ni dels vinagres ni dels agredolços i malgrat que l’exigència no sigui la mateixa que amb l’oli, des d’Oleum Flumen hem preparat també una ampolla amb les mateixes característiques, així que l’Acetum Flumen també disposa de nou tap.
Una combinació perfecta a taula, oli i vinagre de qualitat, amb etiqueta, d’un sol ús, fent fàcil la feina als restauradors.
Per a la resta de públics i presentacions, seguim, està clar, amb els taps anti-goteig.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *