Bienvenidos a nuestro Blog

Arriba la nova edició del Foot Patrol Oleum (edició winter)

bb

Us en recordeu del vídeo que van fer els amics de Boira Bike fer per la Foot Patrol Oleum edition? L’han adaptat per la versió winter que celebraran properament i es pot veure si feu clic aquí.

La propera edició tindrà lloc l’1 de desembre de 2013. Es passarà per paratges ben garriguencs, allà on la província de Lleida acaba i la de Tarragona comença. Allà on les oliveres són els arbres elegits, les pedres la seva companyia, allà on els homes han sabut ser pacients i comprensius amb l’entorn.

“Pujarem i baixarem tossalets que només el pagès amo i senyor de la terra coneix. Descobrirem i aprofundirem en l’arquitectura local amb aljubs i escales adossades als marges, creus de terme, cabanes de volta, cabanes de pedra, ermites, senderons i altres troballes que de ben segur trobareu fascinants.  Com cada any, hi hauran algunes novetats a la caminada. Hem introduït, per exemple, una petita visita/explicació a un molí d’oli que us podem assegurar és un dels secrets més ben guardats de les Garrigues, però ben conegut a fora de les nostres terres”.

Com ja comença a ser tradició, no hi faltarà la presència de la música també amb grans veus locals, els nostres ja coneguts avituallaments i el dinar de fi de festa.

DSC_0788
Tot això el diumenge dia 1 de desembre – 01/12/2013
FootPatrolers només dir-vos que ja podeu formalitzar la vostra inscripció fen clic AQUÍ. També us invitem a que feu córrer aquest enllaç http://footpatrolcat.blogspot.com.es i compartir-lo amb les persones interessades en la FootPatrol Oleum Edició Winter. Torbareu tota la informació de la FootPatrol, com fer la inscripció, el reglament, etc.
Us esperem l’1 de desembre!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *