Welcome to our Blog

La marinada bressola el tast hedònic

martapruna

Mòbils que ens fan sentir la cantarella de la marinada que ronda entre les oliveres d’Oleum Flumen. És l’obra de l’artista garriguenca Marta Pruna que acaba d’estrenar la sala de tast de Mas Mariet. L’espai de tast agafa forma i ens trasllada a l’exterior amb sons naturals i autèntics. Mentre tastem, sentim com el vent ens acarona. Li demanem a la Marta que ens defineixi l’obra que presideix un dels racons del mas i que serà la primera de moltes altres. Gaudim del seu text escrit per ella mateixa i en tercera persona:

Encara no arriben les morfologies gregàries, ni els tòtems de pedra, ni els caps de fusta “hiperrealismes” amb mirades perdudes de la Marta Pruna que no pots deixar de mirar… De moment a l’entrada del camí d’Oleum Flumen, donant la benvinguda, deixa penjats uns mòbils que nomes el vent farà sonar… Obrint la sensibilitat del qui visita un espai on els productes són treballats només amb amor, i aquestes coses se senten. Sons de campana que obren els sentits per entendre les peces de pedra o fusta que formen l’artista… Aquests mòbils grans són com són, com uns lligams de basalt amb pedra garriguenca perquè l’espectador amb el so pugui reconèixer  i retrobar-se.

Després de la petita escultura blanca, “Palmetes” obrirà la primera iniciativa com escultura,  per oferir aquest punt de trobada amb el món de l’art, un desig intern que brolla quan observes la qualitat d’una peça amb totes les línies necessàries -un esbós fet únicament amb radial-, per obtindre aquesta espontània creació intel·lectual que surt de l’intel·lectual , sentits i ànima.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *