Welcome to our Blog

De Madrid Fusión i de coses senzilles que resulten sublims

masgourmets
Ja fa temps que els nostres amics i clients de Mas Gourmets van fer una clara aposta gastronòmica a Madrid. L’espai culinari del Mercado de San Miguel acull un dels punts gastronòmics més interessats i de més qualitat de la seva àmplia i selecta oferta.
Enguany, hem acompanyat Mas Gourmets a Madrid Fusión, una col·laboració amb Oleum Flumen que ha contribuït i esperem que contribueixi a una millora en l’aposta pels entrepants (el “bocata”) d’alt nivell, de qualitat. A la fira madrilenya, els petits fuets amb tòfona, la botifarra amb truites i el pa amb tomàquet amb fuet, llonganissa o pernil… han harmonitzat de forma sensacional amb un dels olis del nostre repertori, l’Oleum Flumen Premium, un verge extra que ha fet gaudir els paladars de qui ens ha tastat com el periodista gastronòmic, Gerry Dawes.
El Premium és un oli d’oliva de categoria superior de la varietat arbequina, de finques conreades per mans expertes i oliveres treballades amb molta cura. El resultat són unes olives fresques i sanes que collim en el punt just de maduració.  El maridatge amb Mas Gourmets és fet a consciència. El Premium és un oli d’oliva verge extra molt apropiat per amanir productes en cru i cuits. Per la seva baixa acidesa però sobretot per mantenir els sabors originals.
Cal dir que Madrid Fusión ens ha recordat les botigues de Mas Gourmets. Un repertori de productes de qualitat, bona il·luminació, una decoració elegant a la vegada que sòbria, i molta professionalitat.
Una vegada més queda demostrat que les coses senzilles si són fruit de bons productes, esdevenen sublims. Bon profit i que vagi de gust!
Martí Terès, Oleum Flumen

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *