Benvinguts al nostre Blog

Al mercat de mercats @HermeneusWorld

oleumflumen1

Des de fa unes setmanes els nostres productes es poden adquirir també a través de la xarxa, al mercat de mercats que és Hermeneus. Un espai digital de compra directa. Productors petits, singulars, amb productes autèntics i únics del sector de l’alimentació són/ som a l’abast del consumidor a un sol clic. Ens agrada aquesta relació directa i la possibilitat d’exhibir en un portal obert al món les nostres senyes d’identitat. Les nostres arrels que són a les finques d’olivera que amb tanta passió i delicadesa cuidem.

Compartim amb Hermeneus filosofia: producte natural i sostenible. El nostre projecte neix del compromís amb l’entorn i consisteix a respectar i donar vida a la terra que tenim. I a combatre el desconeixement envers productes com l’oli d’oliva verge extra. Tenim oliveres de 7 varietats diferents i seguim a la recerca d’aquelles que han estat autòctones al nostre país per recuperar-les i gaudir de nou del seu aroma i gust. El resultat són uns olis, vinagres i gourmanderies molt singulars i amb personalitat. Tant a Vinaixa, com a Plans de Montserrat, com a Xerès, on hi tenim també un projecte molt estimat, combinem l’alquímia amb la sostenibilitat. I les apliquem tant al procés de producció com al d’elaboració. Oleum Flumen recupera el nom amb què els romans van batejar l’Ebre, el riu de l’oli, i té com a columna vertebral el mantenir la tradició i fer les coses ben fetes, per aportar els progressos necessaris i millorar la qualitat dels nostres productes. I a més a més

–       La voluntat d’aconseguir que cada client i proveïdor sigui un amic de l’empresa.

–       Liderar el sector dels olis verges de primera qualitat, cercant sempre els millors productes i les seves diferències.

–       Liderar tots els aspectes de comunicació de la cultura de l’oli i les seves virtuts.

–       Voluntat de participar en el progrés de la societat i el respecte de l’entorn.

oleumflumen2

I en això amb Hermeneus ho aconseguim també. Un projecte promogut per joves emprenedors convençuts de la possibilitat de posar en marxa un nou model de negoci que tingui en compte les noves tecnologies i aprofiti l’hiperconnectivitat que genera internet. S’eliminen cortines i s’alcen barreres. I ens sentim identificats amb les seves bases fundacionals

–       Suport al comerç local.

–       Millora dels hàbits i costums alimentàries.

–       Generar informació transparent i neutral.

–       Afavorir l’accés a les noves tecnologies i potenciar el desenvolupament rural.

–       Minimitzar les emissions de CO2.

Captura de pantalla 2013-12-16 a la(s) 16.58.33

I en aquesta nova aventura estem, desitjant que la compartiu i principalment que la gaudiu, si pots ser amb bones aromes i gustos en boca dels nostres olis, vinagres i productes Uhmm…! Si voleu documentar-vos més sobre el procediment de compra, en aquesta darrera imatge hi ha una entrevista a la delegada d’Hermeneus, María Alonso, en què explica el model de negoci d’Hermeneus i el sistema de venda directa al productor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *