Bienvenidos a nuestro Blog

Oleum Flumen promociona l’oli d’oliva verge extra com a aperitiu a la capital londinenca

DSC_1058

Un any més, amb l’Associació de Comerciants del Mercat de la Boqueria, l’oli d’oliva verge extra es promocionarà amb harmonies gastronòmiques innovadores a la capital britànica

Les Teixeres, Vinaixa, 27 d’abril de 2015.- Oleum Flumen consolida la seva presència a Londres amb l’assistència a la fira Campo Viejo Streets of Spain que tindrà lloc entre aquest divendres 1 de maig i el proper dilluns 4 de maig, just davant del Royal Festival Hall al Southbank Center. Està prevista l’assistència de 200.000 persones, un volum molt important de públic generalista i especialitzat al qual donar a conèixer les elaboracions amb oli d’oliva verge extra Oleum Flumen i diferents maridatges gastronòmics.
Oleum Flumen comparteix espai amb l’Associació de Comerciants del Mercat de la Boqueria estrenyent la bona relació comercial que tenen des de fa anys i que s’ha fet evident principalment en diferents accions a l’estranger i especialment a la capital britànica.

En el marc del certamen, Oleum Flumen presentarà el següents productes i harmonies:

  • Diferents referències d’oli d’oliva verge extra (Olibo, Ninou, deFinca, Premium), vinagre Paula Coll PX Acetum Flumen, agredolços ecològics i productes selectes de la col·lecció Uhmm…!
  • Tapes estil Snack com les següents:

Tapenade&Oleum amb cruixents de blat

Almadroc&Oleum

Cruixents de blat pop corn amb OOVE i vinagre Paula Coll

Escopinyes amb OOVE, vinagre Paula Coll i pebre vermell, una creació gastronòmica del xef Àlex Suñé del Restaurant Mil921 que es va presentar a Alimentària com a proposta per incorporar l’OOVE als aperitius.

Martí Terès i Ríos d’Oleum Flumen compartirà experiències gastronòmiques al Southbank Center de Londres en el marc de la fira Campo Viejo Streets of Spain amb el xefs Quim de la Boqueria i Benja del Kiosc Universal també del mercat barceloní.

1 comentario

  1. Enhorabona per portar els nostres productes a la capital britànica. És tot un orgull!
    Nani

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *