Welcome to our Blog

Jean Arp, precursor de les formes i inspirador d’Oleum Flumen

ARP2
Els nostres productes no es podrien entendre sense el marc que els acompanya: el paisatge, el territori, la terra… Però tampoc la nostra empresa es podria concebre sense l’art, hi està estretament vinculada. L’art en la seva màxima expressió.
La nostra marca és Oleum Flumen (riu de l’oli com els romans van anomenar el riu Ebre), però l’empresa ARP Catalonia agafa el nom d’un gran artista, de Jean Arp. Nascut a Estrasburg i mort a Suïssa, Arp és un dels artistes més importants en el món de l’art, precursor de les formes.
Aquests dies som amb motiu de Madrid Fusión i hem aprofitat per fer cultura. Hem vist i gaudit d’una de obres de Jean Arp al Centre d’Art Espanyol Reina Sofia. Arp al costat de Picasso, Miró… a l’exposició Palabras en Libertad. Surrealismo y magnetismo.
Hem estat 8 hores passejant entre art i ens hem sentit gairebé com a casa, al Mas Mariet i a la finca Les Teixeres de Vinaixa on hi està arrelant el projecte OleumArt que hem iniciat, entre d’altres, amb les obres de l’escultora Marta Pruna, una artista impresincidible de la qual en sentireu a parlar.
Ens enorgulleix que ella hagi posat les bases d’un projecte que vol créixer i que vol regalar als sentits les emocions que també ens desperta l’oli, al paladar.
 
arp1
Les dues imatges són extretes de l’exposició visitada i corresponen a l’obra de Jean Arp. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *