Welcome to our Blog

Carn de caça i peix sense preu en escabetx

El Club de Blocaires Oleum Flumen rep abans de les festes un envàs d’oliBO Oleum Flumen i una ampolla de vinagre de poma Summum.

L’oliBo és un oli d’oliva de varietat arbequina, de finques i oliveres treballades per mans expertes. El fruit es cull en el punt òptim de maduració. És un oove versàtil molt apropiat per la cuina. Summum és un vinagre ecològic procedent de vi de la varietat cabernet sauvignon. Envellit 12 mesos en bótes de roure francès, dóna interessants notes balsàmiques.

El repte ha estat preparar amb aquests dos ingredients un escabetx amb carn de caça i/o peix sense preu. El resultat de les primeres integrants és fascinant. Frisant per veure què ens espera més.

_I4B0200_I4B0160

La Cuina de l’Olga ha preparat un escabetx de guatlla amb oli d’oliva verge extra i vinagre de poma.

“Aquell dia se’ns va proposar un nou repte…..cuinar un escabetx. El vaig rebre encantadíssima! M’agraden molts escabetxos, ja ho sabeu. No són difícils de fer i et permeten tenir sempre una “reserva” a la nevera o al rebost.

Ara, aquesta vegada se’m presentava un escabetx amb dos productes d’excel·lent qualitat l’ OLI BO i el Vinagre de Poma SUMMUM.
Vaig decidir  escabetxar unes guatlles tal i com ho fa la meva mare. Em porten molts bons records ( a banda de que m’agraden moltíssim)!!! Records d’estiu, records de platja, records d’infantesa…”

IMGP1982

La Cuina Violeta ha preparat un escabetx amb vinagre de poma i verats ben varats #peixsensepreu

“Tal com he explicat d’altres vegades, tenim l’honor de formar part del Club de bloguers Oleum Flumen i de tant en tant, en Martí Terés, gerent i fundador, ens convoca per a participar del repte que ens proposa amb els seus productes. Aquest cop es tracta de cuinar un escabetx, bé amb carn de caça bé amb peix sense preu, usant el Vinagre de poma i l’Oli Bo d’oliva verge extra. Com que Oleum Flumen és una empresa compromesa amb el medi ambient si el preparàvem amb peix sense preu seria per a fer costat a la campanya d’Slow Food Garraf i Sitges, amb una molt interessant proposta que podeu llegir aquí“.

 

127A0135

 

 

Aviat n’arribaran més de les altres companyes del Club de Blocaires!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *